Zondag 6 Oktober Open dag HFCC Racing , s.c.L.B.W. & De Haagse Modelbouw Club.

Tijdens deze open dag valt er van alles te beleven. HFCC Racing organiseert een aantal demo races op het buiten circuit. Er zijn workshops en informatie sessies zoals bouwen van RC auto’s en Modelspoor. Schietclub Loosduinsche Burger wacht gelegen op het zelfde terrein zullen ook deze dag hun deuren openstellen om jong en oud kennis te laten maken met de schietsport door middel van leuke activiteiten.
Op de banen van de Haagse modelbouw Club zullen de hele dag veel verschillende treinen rijden. Er zijn leden die u kunnen laten zien en vertellen hoe alles werkt. Er zijn mensen die druk bezig zijn om gebouwen, bomen of andere aankleding te maken. En natuurlijk kunt u ook zelf even aan de slag.

In het clubgebouw van HFCC Racing en de HMC zal op de Hobby Market voor 2e hands RC en Modelspoor spullen te koop worden aangeboden. 
Dus wordt het steeds krapper in de hobby ruimte thuis? Of ben je nog opzoek is naar ontbrekende spullen voor de RC hobby of materiaal voor de modelbanen. Gereedschap, Laders, bodies, accu’s, Locomotieven, rails, besturing, reserve onderdelen voor je auto of misschien wel een vintage chassis. Maar ook alles voor Treinen, Drones, vliegtuigen, boten, helicopters en ander spul. Kortom alles voor je hobby. Op de Hobby Market van Zondag 6 Oktober a.s. kun je terecht als koper en verkoper van RC Auto en onderdelen of materialen voor modelbanen en nog veel meer wat hiermee te maken heeft. Voor meer info stuur ons even een bericht.

Hoe afstel je een RC auto af of meer weten wat betreft de gebruikte elektronica? Mischien heb je zelf een RC auto, kom dan langs! Natuurlijk is het deze dag ook mogelijk om deze dag met je eigen RC auto of met een van onze huur auto’s op ons circuit te komen rijden (indien het niet regent). Let wel, het is alleen toegestaan om met elektro modellen op ons circuit te rijden.

Dit is HET moment om kennis te maken met het RC Racen, de Schietsport of de Modelspoor Hobby en de nodige adviezen in te winnen bij onze clubleden. Kortom een evenement voor alle leeftijden en voldoende te zien en te doen voor een leuke en gezellige dag.

Onze opendag is van 10.00u t/m 18.00u Zondag 6 Oktober, Tot dan!

Zie ook:

Haagse Model Club

s.c.L.B.W – Schietclub Loosduinsche Burgerwacht

Getagd met , , , , , ,