HFCC Racing introduceert het Gast Abonnement

Altijd gebruik willen maken van een echt RC model circuit voor je 1:10 elekto RC auto? Ontmoet andere RC Modelauto racers zoek de competitie en deel je ervaringen! 

Wat is het Gast Abonnement precies?

Het HFCC gastabonnement is de uitkomst voor RC Modelauto racers die graag op een uitdagend circuit in Den Haag willen rijden wanneer jij daar tijd voor hebt. Je bent dus niet beperkt tot de openings tijden van het circuit. Dit kan natuurlijk alleen, maar ook met mede gast abonnement houders en club leden van HFCC Racing. 
Ons Circuit is voorzien van MyRCM tijdwaarneming en voldoende sleutel / pittafels welke uitgerust zijn met 220V stroom aansluiting zodat je je accu’s kan blijven opladen. Vanaf de rijders stelling heb je prima zicht op het circuit en kan je zo je rondetijden blijven aanscherpen of gaat de competietie aan met ander RC racers. 
Gastabonnementshouders kunnen 7 dagen per week van 7.00u tot 19.00u 
en op Woensdagavond van 19.00u tot 23.00u gebruik maken van het circuit. 

Wij bieden als HFCC Racing de unieke mogelijkheid om flexibel gebruikmaken van het mooiste RC circuit van Den Haag en omstreken. Dus kies je abonnement, vul het onderstaande formulier in en kom langs!

Meer informatie over het Gast Abonnement vind je hier:
http://hfccracing.nl/gast-abonnement/

Getagd met , , , , , , , ,