Foto’s

Canonball Run 31 augustus 2017

Foto verslag van Canonball Run welke de HFCC voor de medewerkers van Kennis- en exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties (KOOP) van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft mogen organiseren.

Tamiya Cup 10 Juli 2016

​Het race weekend van 10 Juli 2016 gaat op een speciaal plekje in de HFCC boeken. Met uiteindelijk 112 inschrijvingen voor de 6e race van de Tamiya Cup waren de vooruitzichten op een druk en gezellig race weekendje prima. Ook op de Zaterdag voor de race waren er veel rijders die het mooie circuit van HFCC Racing al kwamen verkennen. De dag van de race begon al vroeg en alle rijders konden rustig hun plek zoeken in het club gebouw of in the pits. In de pits waren extra tafels inclusief tenten en parasols opgezet zodat de rijders uit de zon konden sleutelen. Met een uitdagend race schema met 13 heats werd de dag om 9.00u gestart met de eerste kwalificatie race van de jonge rijders in de Fighterbuggy klasse. Met 9 rijders, voor deze zeer leuke kennismakings klasse van het RC racen een geweldig initatief om jonge rijders te laten deelnemen. Het weer liet zich dit keer ook van zijn beste kant zien en vanaf 10.30u was de zomer duidelijk aanwezig met aangename temperaturen. Alhoewel er geen pause in het wedstrijdschema was ingepast was er voldoende tijd tussen de volgende kwalificaties en finales. Bij de Top Stock klasse streden 37 rijders in 4 heats voor een plaats in de A finale waarbij het fun gehalte erg hoog is. Wat ook in grote mate in de andere klassen was te vinden zoals de Mini Klasse met 25, Euro TW met 16, Euro GT met 9 en Formule 1 met 16 rijders. Rond 14.20 u starte de eerste Finale reeks met de Sprint Race. Zoals vaak gaf de Feature Race wat verwarring door de omgekeerde startvolgorde van de nummers 1 t/m 6 maar is wel zo aantrekkelijk voor de laatste Finale serie van de dag. Rond 18.45u was het tijd voor de prijsuitreiking waar de winnaars van de A Finales in hun race klasse het podium mochten bestijgen. HFCC Racing was vereerd om de rijders van Tamiya Cup ook dit jaar te ontvangen. Hartelijk dank iedereen voor een geweldig leuk race weekend. In het bijzonder alle vrijwilligers die voor de voorbereidingen hebben getroffen zodat de baan en pits er perfect bijstond, de wedstrijdleiding en tijdwaarnemening maar natuurlijk ook de mensen achter de bar. Hartelijk dank wij hebben van jullie genoten. Tot volgend jaar!

NL Doet 2015 - HFCC Racing

21 Maart deed HFCC Racing mee met NL Doet, vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om onze club er weer piekfijn uit te laten zien.

HFCC (Open) Clubwedstrijd 3 - 17-05-2015

Foto verslag van Clubwedstrijd 3. Met dank aan Wanna voor de Foto's

HFCC Clubwedstrijd 2 - 03-05-2015

Clubwedstrijd 2 had te maken met wisselende weersomstandigheden. Droog gestart, Regen, opdrogende baan om vervolgens weer met regen af te sluiten. Dit resulteerde in een mooie wedstrijd. Met dank aan Arnoud voor de foto's.

Nederlands Kampioenschap EC  2015

2e wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap 24 Mei op het circuit van HFCC Racing.

Opening HFCC Indoor Racing 2014

5 Oktober opende HFCC Racing het vernieuwde indoor circuit. Hierbij een impressie van de dag.

HFCC Racing Clubkampioenen 2014

Tijdens de Nieuwjaars receptie zijn ook ook de clubkampioenen van het seizoen 2014 gehuldigd. Maar natuurlijk ook een bitterballetje gegeten.

1997 Tamiya Cup

Historic HFCC

HFCC Racing bestaat al bijna 30 jaar en heeft ook in het verleden een hoop mensen aan onze club verbonden. Met dit fotoalbum willen wij op zoek gaan naar al die mensen die hier mooie herinneringen aan heeft en deze met ons zou willen delen. Verhalen en foto's en nog beter foto's met verhalen. Tag de mensen die je kent geef je commentaar bij de foto's om te vertellen wel evenement het was wanneer. Of elk ander verhaal wat je hierover kent. Natuurlijk zijn we op zoek naar nog veel meer historic HFCC foto's. Dus als je oude foto's hebt met of zonder verhaal stuur ons dan een bericht of email Wij plaatsen deze dan in dit album om een nog completer beeld van het rijke HFCC verleden te kunnen geven.

Serpent Super Pro

Met dank aan Ron de Beer voor de fotos

Robbe-Racing-Car SG1 Spezial 1975

Met dank aan Ron de Beer voor de fotos

Corally SP12

1/12 Electro uit 1989 Met dank aan Ron de Beer voor de fotos

Serpent MK IV QUATTRO 1982

Met dank aan Ron de Beer voor de fotos

Robbe Fantom 4WD

4 wiel aangedreven 1/12 electro uit 1983 met dank aan Ron de Beer voor de fotos

Oude RC Zenders & Ontvangers

Met dank aan Ron de Beer voor de fotos

Robbe RX2000

1/12 Electro uit 1980 met dank aan Ron de Beer voor de fotos

Team Associated RC12 i

1/12 electro uit 1982. Met dank aan Ron de Beer voor de fotos