Wedstrijden

HFCC Curbs 2HFCC Racing organiseert elk seizoen een groot aantal open wedstrijden waaronder 6 wedstrijden tijdens het zomer seizoen die meetellen voor het HFCC kampioenschap. Naast de wedstrijden worden er ook 6 Avondwedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op woensdag avond. Een ieder die een 1:10 electro modelauto heeft aan mee kan doen aan de wedstrijden mits er natuurlijk voldaan wordt aan het technische reglement.

Tijdens de wintermaanden schakelen we over naar het rally seizoen wat loopt van 1 Oktober t/m 31 Maart. Dan worden er de welbekende wedstrijden van RC Rally cup.  

Bij alle wedstrijden van HFCC Racing zijn gastrijders van harte welkom om deel te nemen. Voor alle wedstrijden kan je je inschrijven via de MyRCM website.

In het weekend waarin de wedstrijden verreden worden is er de gelegenheid op Zaterdag te trainen waarna op Zondag de wedstrijd plaatsvindt. Check voor alle zekerheid onze Facebook site voor de laatste updates. Of stuur gerust even een Facebook berichtje met je vraag.

Binnen het HFCC kampioenschap worden verschillende race klassen gereden. Rijders kunnen zich voor 1 of meerdere klassen inschrijven.

Iedere jaar is er tevens een wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap georganiseerd door de NOMAC op het circuit van de HFCC.

Ook strijkt de Dutch Tamiya Challenge ieder jaar weer een keer neer in Den Haag. Dit is een merk Cup waarin een groot aantal verschillende race klasses worden verreden. Tijdens de winter worden er op het buiten ciruit ook minimaal buiten 2 wedstrijden georganiseerd van de Rallycup-series. Hierin wordt gereden met rally en offroad auto’s over het circuit waarop schansen en andere obstakels moeten worden zijn geplaatst.

Zie de wedstrijdkalender voor een actueel overzicht van de ingeplande data.

Toerwagen Start