Doneer actie voor Kunstgras Offroad baan HFCC Racing

Doneren kan via https://www.doneeractie.nl/kunstgras-voor-offroad-baan-op-de-hfcc-racing/-40994

Het is al een tijd de wens van ons om een klein RC off road baantje te creëren ter uitbreiding van onze accommodatie

Wie wilt dat nou niet? Lekker met je RC ( radiografische ) auto een paar sprongetjes pakken op een off-road baantje met een ondergrond van kunstgras!

Een door ons lang gekoesterde wens is om naast ons geasfalteerde on-road circuit een off-road baan te creëeren. De ruimte hebben we al ter beschikking maar een ondergrond van kunstgras nog niet. Kunstgras in een ondergrond die uitermate geschikt is voor een off-road buitenbaan. Weerbestendig en schoon. Tevens houdt het het opkomen van onkruid tegen. 

Nadat we meerdere sportverenigingen hebben benaderd met de vraag om tweedehands kunstgras kwamen we bij de sportcommissie van de gemeente Den Haag terecht. De sportcommissie was zeer behulpzaam maar kan ons helaas niet helpen met de benodigde 200 m2. Al het kunstgras in Den Haag, dat door de gemeente wordt gelegd, gaat na gebruik direct weer de markt op als onderdeel van de contracten.

Dit betekent dus dat we genoodzaakt zijn om het benodigde kunstgras zelf aan te schaffen waarbij uw hulp ons goed zou kunnen helpen. Het totaal benodigde bedrag voor 200 m2 gebruikt hockey kunstgras is € 650,- inclusief aflevering. Indien we meer geld ophalen zullen we dit geld gaan besteden om de baan verder aan te kunnen kleden. Hiermee kunnen o.a. schansen en baanverlichting worden gerealiseerd.

Elke donatie is meer dan welkom en zal gebruikt worden voor het realiseren van ons offroad circuit. Helpt u ons ook?

Getagd met , , , ,