RC-Racen

Met deze site voorzien wij onze leden van informatie en de (aspirant) model autoracers kennis willen laten maken met onze vereniging. Een vereniging die open staat voor iedereen die geïnteresseerd is in de model autosport. De HFCC stelt zich als doel een vereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt en we met elkaar het meeste halen uit de sport. Hoewel de model racerij een individuele sport is behaal je door samenwerken toch de beste resultaten.

HFCC car

De buitenbaan van HFCC bestaat uit een oval met een afwisselend binnencircuit

De HFCC is een vereeniging voor electro  model racerij in verschillende schalen en soorten. Zo kennen we de 1:10 Toerwagen, Formule 1, rally en voor het snelle werk de Pro Ten, maar voor binnen ook de 1:18 en 1:12. Voor elk wat wils dus. Voor elke klasse zijn er de diverse competities zodat je naast het ‘gewone’ rijden ook je kunsten kunt meten met de andere leden.

Een vereniging als de HFCC kan alleen voortbestaan als er aan twee belangrijke voorwaarden wordt voldaan. Ten eerste voldoende leden en dan niet alleen de oude rotten maar ook nieuwe leden en ook jeugd. Ten tweede leden die zich samen inzetten voor de vereniging. De leden van de HFCC zorgen er gezamenlijk voor dat de onderhoudsklussen die nodig zijn uitgevoerd worden. Gelukkig kunnen we vast stellen dat aan beide voorwaarden voldaan wordt en dat maakt de HFCC tot een vereniging waar je op een fijne manier de model auto sport kunt beoefenen.

Op deze site is veel informatie te vinden die je helpt het beste resultaat te halen als je met deze sport wilt gaan beginnen. Ik wens jullie dan ook veel plezier met het bezoek aan deze site en als je nog vragen hebt staan de leden van HFCC open voor deze vragen. Tot ziens op het circuit.