Over HFCC Racing

HFCC Racing is een modelautoracevereniging. De specialisatie bij ons op de club is de schaal 1:10, 1:12 & 1:18 electro.

De club is lang geleden opgericht als een club voor crossfietsers. Daar komt ook de naam HFCC vandaan: Haagse Fiets Cross Club. Nadat HFCC ruimte in moest leveren voor de bouw van de McDonalds is de club veranderd in een modelautoracevereniging. Er lag oorspronkelijk alleen een oval circuit, maar in het binnenterrein een off-road baan. Later is dit binnendeel ook geasfalteerd, waardoor er nu een permanent asfaltcircuit ligt.

Kantine
In onze kantine zijn koffie, frisdranken en andere versnaperingen verkrijgen.
Verder ligt er in de kantine ook een indoorbaan met rijdersstelling en tijdwaarneming. Hier kan vooral ‘s winters met mini’s,  1:12 pan cars, 1:12 supastox\mardave, 1:18 Xray M18 of met 1:10 drift auto’s gereden worden. De binnenbaan is een permanent tapijtcircuit van 75 m2.

HFCC Clubgebouw

Openingstijden

Onze openingstijden zijn hier te vinden, in de kalender maar zie ook de aankondigingen op Facebook 

NB. Als er wedstrijden of onderhoud op de club is kan er niet vrij worden gereden en gevlogen. Controleer dus vooraf de kalender.

Wedstrijden
Ieder jaar organiseert HFCC een groot aantal wedstrijden met diverse race klassen, zoals de clubwedstrijden waar iedereen die een 1:10 electro modelauto heeft aan mee kan doen, maar wordt er iedere jaar een wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap georganiseerd op HFCC. Ook strijkt de Tamiya Cup ieder jaar weer een keer neer in Den Haag. Verder is het in de winter mogelijk om mee te doen met het HFCC Indoor Racing kampioenschap in een van de race klassen, maar ook worden er ‘s winters op het buiten circuit  2 wedstrijden georganiseerd van de Rallycup-series.

Meer info?
Wil je meer informatie over de club? Kom een keer langs op een van de clubavonden er is altijd wel iemand aanwezig die je meer kan vertellen over onze club en hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*