Over HFCC Racing

HFCC Racing is een modelautoracevereniging. De specialisatie bij ons op de club is de schaal 1:10 & 1:12 electro.

De club is lang geleden opgericht als een club voor crossfietsers op de Binkhorst. Daar komt ook de naam HFCC vandaan: Haagse Fiets Cross Club. Daarna verhuisde het HFCC offroad circuit naar de werf, oorspronkelijk op de locatie waar nu de Mc Donalds is gevestigd. Nadat HFCC ruimte in moest leveren voor de bouw van de McDonalds zijn we verplaats naar de huidige locatie. Er lag oorspronkelijk alleen een oval circuit, maar in het binnenterrein een off-road baan. Later is dit binnendeel ook geasfalteerd, waardoor er nu een permanent asfaltcircuit ligt.

Kantine
In onze kantine zijn koffie, frisdranken en andere versnaperingen verkrijgen tijdens clubavonden en wedstrijden.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn hier te vinden, in de kalender maar zie ook de aankondigingen op Facebook 

NB. Als er wedstrijden of onderhoud op de club is kan er niet vrij worden gereden en gevlogen. Controleer dus vooraf de kalender.

Wedstrijden
Ieder jaar organiseert HFCC een groot aantal wedstrijden met diverse race klassen, zoals de clubwedstrijden waar iedereen die een 1:10 electro modelauto heeft aan mee kan doen, maar wordt er iedere jaar een wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap georganiseerd op HFCC. Ook strijkt de Tamiya Cup ieder jaar weer een keer neer in Den Haag. Verder is het in de winter mogelijk om mee te doen met het HFCC Indoor Racing kampioenschap in een van de race klassen, maar ook worden er ‘s winters op het buiten circuit  2 wedstrijden georganiseerd van de Rallycup-series.

Meer info?
Wil je meer informatie over de club? Kom een keer langs op een van de clubavonden er is altijd wel iemand aanwezig die je meer kan vertellen over onze club en hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*