Gast Abonnement

Wat is het?

Altijd gebruik willen maken van een echt RC model circuit voor je 1:10 elekto RC auto? Ontmoet andere RC Modelauto racers zoek de competitie en deel je ervaringen!

Het HFCC gastabonnement is de uitkomst voor RC Modelauto racers die graag op een uitdagend circuit willen rijden wanneer jij daar tijd voor hebt. Je bent dus niet beperkt tot de openings tijden van het circuit. Dit kan natuurlijk alleen, maar ook met mede gast abonnement houders en club leden van HFCC Racing.
Ons Circuit is voorzien van MyRCM tijdwaarneming en voldoende sleutel ruimte / pittafels welke uitgerust zijn met 220V stroom aansluiting zodat je je accu’s kan blijven opladen. Vanaf de rijders stelling heb je prima zicht op het circuit en kan je zo je rondetijden blijven aanscherpen of gaat de competietie aan met ander RC racers.
Gastabonnementshouders kunnen 7 dagen per week van 7.00u tot 19.00u
en op Woensdagavond van 19.00u tot 23.00u gebruik maken van het circuit.

Wij bieden als HFCC Racing gastrijders de unieke mogelijkheid om flexibel gebruikmaken van het mooiste RC circuit van Den Haag en omstreken. Dus kies je abonnement, vul het onderstaande formulier in en kom langs!

Het abonnement

Wij bieden een abonnement voor de volgende perioden:

  • 1 Maand – € 19,95/per maand *
  • 3 Maanden – € 52,50 (€17.50/per maand) *
  • 6 Maanden – € 89,90 (€15/per maand) *

De registratie van het gastabonnement verloopt via de HFCC-website door het invullen van het onderstaande formulier. Hiervan ontvang je een bevestiging per email waarna je op de eerst volgende Woensdagavond de abonnements fee, borg en administratiekosten kunnen worden voldaan aan de kassa in het club gebouw, Vervolgens ontvang je de electronische tag en instructies voor het gebruik van het circuit.

* Exclusief administratiekosten à € 5,– en eenmalige borg voor je elektronische tag à €10.

Verlengen van je abonnement

Als je na 1 maand de smaak te pakken hebt kan je je abonnent natuurlijk opnieuw verlengen.
Kom hiervoor op woensdagavond naar het circuit waar je in ons clubgebouw aan de kassa je abonnement weer kan verlengen voor 1 ,3 of 6 maanden.

Maar je kan natuurlijk ook voor een heel jaar volwaardig lid worden van onze vereniging waarmee je nog meer voordelen hebt zoals o.a. het gratis meedoen aan de Club Races gedurende het Race seizoen.

Meer informatie nodig?

Je kan op de volgende manieren contact met ons zoeken:

Maar kom ook gerust eens langs op onze Club avond op de Woensdag dan informeren we je graag over onze vereniging, het RC modelracen en club activiteiten.

Inschrijfformulier

Wil je als gastrijder graag een gastabonnement afsluiten? Vul dan het onderstaander formulier in.