Zondag 5 Oktober Opening HFCC indoor Racing

HFCC-Indoor-Racing-Logo_Klein rechthoek

De afgelopen maand is er hard gewerkt om ons binnen circuit te verbouwen tot een volwaardig indoor circuit. Het circuit circuit is vergroot tot de maximaal beschikbare ruimte in ons clubgebouw te benutten. Er is nu een rijders stelling geplaatst waar maximaal 8 personen kunnen plaats nemen. Uiteraard is er ook gedacht aan tijdwaarneming om gedurende het winterseizoen een 6 tal Open wedstrijden te gaan rijden.  Na deze verbouwing is het splinter nieuwe tapijt geschikt om 1/12 pan cars, 1/18 Xray M18 en HPI RS4 micros, 1/12 Supastox GT12/Mardave V12 en niet te vergeten de M Klasse Mini’s te komen rijden.

Zondag 5 Oktober openen we ons nieuwe indoor circuit en is er hierna de gelegenheid de gehele dag vrij te rijden. Iedereen is welkom vanaf 10.00u

Vaak te weinig belicht zijn de 1:10 drift auto’s welke op deze dag ook hun rij kunsten vertonen. Dit is een klasse die we graag meer aandacht willen geven op onze binnen baan.

Ter promotie van onze club en faciliteiten kan er door iedereen tussen de opening op 5 Oktober t/m de eerste wedstrijd op 19 oktober vrij worden gereden. Iedere gast rijder zal zich eerst even moeten melden en zijn naam en email adres laten noteren zodat zij kunnen worden geïnformeerd over alle HFCC activiteiten. Tevens zal voor de eerste wedstrijd op 19 Oktober de inschrijving voor iedereen €3,50 bedragen.

Iedereen die geen lidmaatschap heeft bij HFCC Racing en een winterseizoen wil komen rijden heeft de mogelijkheid om een Winter abonnement aan te gaan voor €50.
Dit abonnement geeft dan recht om van 1 Oktober tot 31 Maart vrij te kunnen rijden en tegen een gereduceerd tarief in te schrijven.

Ook is er een wedstrijd reglement op gezet voor de diverse klassen welke hier te vinden is op onze website.

De Wedstrijdkalender voor het Binnen Seizoen ziet er als volgt uit:

• 19 oktober

• 16 november

• 14 december

• 18 januari

• 15 februari

• 15 maart

Zet hier de HFCC kalender eenvoudig in de smartphone

Inschrijfgeld voor de wedstrijden zal €3,50 bedragen voor winter abonnement en jaar lidmaatschap houders en €7,50 voor gast rijders.