Introductie HFCC Indoor Racing Series

HFCC-Indoor-Racing-Series-Klein-rechthoek-Logo

HFCC Racing introduceert de HFCC Indoor Racing Series (HIRS), een voor alle RC Rijders toegankelijke serie indoor wedstrijden, maar waarbij vooral leuke, goed geleide en aantrekkelijke wedstrijden voorop staan. Hiervoor zijn een aantal leden al erg hard bezig geweest om de nodige voorbereidingen hiervoor te treffen. O.a. Tapijt kopen baanafzetting schilderen en rijdersstelling bouwen.

Naast de Indoor races op ons eigen binnen circuit kunnen we nu ook beschikken over een groot indoor (Indoor XL) RC circuit van 20mtr. x 11 mtr. Dit circuit zullen we op de zaterdag morgen voor iedere race opbouwen. Zaterdag middag kan er dan getraind worden en op Zondag start vervolgens de wedstrijd.
De locatie is verrassend genoeg direct naast het circuit van HFCC Racing gelegen. Onze buren van Schietclub Loosduinsche Burgerwacht heeft ons in de gelegenheid gesteld om een aantal wedstrijden te mogen organiseren in een geweldige ruimte (zie foto hieronder)
We kunnen hier tot 50 rijders ontvangen die ieder een sleutelplek zullen hebben.

De HFCC Indoor Racing Series zal de volgende race klassen gaan rijden:

  • 1/12 Pancar – 10.5T Motor (EFRA lijst)- Blinky regelaar
  • Formule 1 – 21.5T Hobbywing\Speedpassion motor- Blinky regelaar
  • Toerwagen – 17.5T Turnigy motor- Blinky regelaar
  • Mini\M chassis – Carson Cup motor

Het volledige Wedstrijd\Technisch reglement van de HIRS is hier te vinden.

Zaterdag 31 Oktober gaan we het circuit voor de eerste keer opbouwen en hebben daarvoor nog de nodige hulp nodig. Indien je wilt meehelpen die dag laat het even weten via info@hfccracing.nl

Ter introductie willen wij van HFCC Racing dan iedereen uitnodigen om op Zondag 1 November ons nieuwe Indoor locatie te komen uitproberen. HFCC Clubleden kunnen gratis rijden en gastrijders betalen €5.- voor de gehele dag. Er is dan gelegenheid om per race klasse te rijden op basis van de bekende klok. Eerste kwartier 1/12, tweede kwartier Formule 1, derde kwartier Toerwagen en vierde kwartier Mini\M Chassis.

Er kan via MyRCM worden ingeschreven voor de Introductiedag op 1 November.
Waar moet je zijn: Meld je in de kantine van HFCC Racing de werf 64 Den Haag
Vanaf hoe laat: 8.00u tot 16.00u

We vragen iedereen die deze dag gereden heeft om na afloop even te helpen met het opruimen van het circuit zodat we allemaal op tijd weer thuis zijn.

De volledige HIRS racekalender zal spoedig worden gedeeld op onze website en Facebook site

HIRS-zaal3

HIRS Track layout