Inschrijven voor het HFCC Club Seizoen 2015

Jawel het is zover er kan worden ingeschreven voor het nieuwe Club race seizoen van van HFCC Racing!
Al onze clubraces zijn open, dus ook niet clubleden zijn zeer welkom om een race mee te rijden.

Inschrijven kan natuurlijk weer via de MyRCM website. Maak een MyRCM account aan om snel en makkelijk te kunnen inschrijven, dit scheelt je iedere keer alles opnieuw te moeten opgeven.  Geeft je op voor alle races, indien je toch niet mee kan doen is het altijd mogelijk om je uit te schrijven, zie hier onder het kopje ‘Uitschrijven van een wedstrijd’ hoe je dit kan doen.

Dit Seizoen kan er voor de volgende race klassen worden ingeschreven:

  • Toerwagen Stock
  • Mini
  • Formule 1
  • Toerwagen Superstock

Let op dat er minimaal 4 rijders inschrijven voor een race klasse om deze te laten starten per race. Indien het op de geplande wedstrijd dag regent kan er worden ingeschreven voor de regen klasse. Het Technisch Reglement is hier te vinden, indien er nog vragen zijn betreft het reglement kunnen deze worden gericht aan wedstrijdcommissie@hfccracing.nl

Dit seizoen zullen we ook volgens een strak schema de races starten. Dit houd in dat het Circuit vanaf 8.00u open is, aanmelden voor de wedstrijd en het voldoen van de inschrijfgelden kunnen vanaf 9.00u worden gedaan. Om 9.30u is de rijders briefing waarna we om 10.00u met de eerste kwalificaties starten.
Tijdens de rijders briefing zullen ook mensen voor de technische controle worden geselecteerd. Uit iedere race klasse zal 1 persoon worden vrijgesteld van baaninzet op de technische controle voor een andere klasse uit te voeren.
Het wedstrijdschema zal op de wedstrijddag zelf worden samengesteld op basis van de aanmeldingen en op het raam bij de wedstrijdleiding worden opgehangen.

Mensen die zich niet vooraf hebben ingeschreven via MyRCM en toch willen meerijden moeten zich voor 9.00u hebben gemeld bij de wedstrijdleiding!

Het is de bedoeling om dit jaar zo veel mogelijk gebruik te maken van onze pits buiten naast de rijders stelling en onder de luifel. Stelregel zal zijn dat indien het die dag droog is en de temperatuur boven de 20 graden is we gebruik maken van de pits buiten. Tenzij het weer ons anders doet besluiten.
Graag hebben we hiervoor ook de nodige hulp om de stekker bakken en eventuele tenten klaar te zetten voor de race, maar ook na de race deze op te ruimen.
In de loop van dit seizoen zullen de pit tafels van nieuwe bladen worden voorzien om ook dit weer op orde te hebben.

We hopen ook dit seizoen weer sportieve, competitieve, goed bezochte en vooral heel gezellige club races te mogen organiseren.

We’ll see you at the races!

HFCC Club Racing