21/22 Mei – 2e race Nederlands Kampioenschap Electro bij HFCC Racing

nomac-logo

22 Mei wordt op het circuit van HFCC Racing de tweede wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Electro verreden. Hierin zullen rijders vanuit heel Nederland strijden in de  EC10 klasse.

Inschrijven voor de diverse klassen kan hier via de MyRcm website

Om het voor de leden en gastrijders toch mogelijk te maken om mee te rijden op een NK bij ons op de HFCC kunnen jullie je inschrijven voor Tourwagen 17.5 Blinky. Op deze manier kan er toch gesnuffeld worden aan een dagje leuk RC rijden op een NK zonder een NOMAC licentie te hebben en gewoon laag drempelig te kunnen mee doen.
Reglement voor de toerwagen 17.5 blinky is conform het reglement van de HFCC clubwedstrijden. (http://hfccracing.nl/wedstrijdreglement-clubwedstrijden/)

Schrijf je dus allemaal in voor de 17.5 klasse wanneer je zin hebt in een leuk dagje rijden op het NK op de HFCC. €7.50 voor clubleden en €12.50 voor Gastrijders.

Wellicht goed om te vermelden is dat enkel de 13.5 Tourwagen stock officieel NK status heeft dit jaar.
Nu is het zo dat voor F1 en Tourwagen Modified wel ingeschreven kan worden maar veel goedkoper zijn dan de 13.5 klasse ( €25,-  ).

De inschrijfgelden voor F1 en Tourwagen Modified bedragen maar €15  voor de zaterdag en de zondag, schrijf je dus in voor F1 of modified wanneer je dit leuk vind om te gaan rijden.

Het is natuurlijk ook leuk om deze dag als bezoeker eens te komen kijken en kennis te maken met de RC Modelauto sport. Iedereen is van harte welkom

In ons Foto archief vind je een impressie van het NK 2015 http://hfccracing.nl/fotos-video/fotos/

Tot dan!